Raam decoratie

Makelaarsbord Abraham


Wij verhuren ook dit leuke makelaarsbord voor op het raam. Deze bevestigd u door het bord op het raam te plakken. Afmeting: 1 meter tot 1,50 meter hoog.

Makelaarsbord Sarah


Wij verhuren dit leuke makelaarsbord voor op het raam. Dit bord wordt bevestigd door het bord op het raam te plakken. Afmeting: 1 meter tot 1,50 meter hoog.

Makelaarsbord geboorte jongen


Wij verhuren dit makelaarsbord voor de geboorte van een jongetje. Dit bord wordt op het raam geplakt. Afmeting: 1 meter tot 1,50 meter hoog.

Makelaarsbord geboorte meisje


Wij verhuren dit makelaarsbord voor de geboorte van een meisje. Dit bord wordt op het raam geplakt. Afmeting: 1 meter tot 1,50 meter hoog.

Makelaarsbord geboorte tweeling


Wij verhuren dit makelaarsbord voor de geboorte van een tweeling. Dit bord wordt op het raam geplakt. Afmeting: 1 meter tot 1,50 meter hoog.

Raam ooievaar


Wij verhuren/ verkopen deze raam ooievaar. Deze is met zuignappen te bevestigen aan het raam zoals op de foto te zien. Afmeting: 90 cm of 150 cm.

Raam baby


Wij verhuren de raam baby. Als het voor een jongetje is kunt u de blauwe ballon gebruiken en voor een meisje de roze ballon. Belangrijk: deze raam baby moet aan de binnenkant bevestigd worden zodat deze niet vies wordt.

Makelaarsbord huwelijk


Wij hebben ook dit makelaarsbord te huur voor een huwelijk. U bevestigd deze door het op het raam te plakken. Afmeting: 1 meter tot 1,50 meter hoog.