Geboorte

Om de geboorte van uw zoon of dochter te vieren kunt u deze grote ooievaar huren. Dit figuur is 4 meter hoog.

Wij hebben ook deze babyfles. Dit figuur is 3 meter hoog.

Wij verhuren en verkopen deze raamooievaar. Deze is met zuignappen te bevestigen aan het raam zoals op de foto te zien is. De raamooievaar hebben wij in de maat 90 cm en 150 cm. Voor de prijs van verhuur en verkoop ga naar de prijzen.

Wij verhuren ook deze raambaby. Als het voor een jongetje is kunt u het blauwe ballonnetje en voor een meisje natuurlijk de roze. Deze raambaby moet binnen aan het raam bevestigd worden! Anders wordt deze vies en kunnen wij de raambaby niet meer verhuren.

Wij hebben dit makelaarsbord voor een meisje. Dit bord wordt op het raam geplakt. Het bord is ongeveer 1 meter- 1,50 meter.

Wij hebben dit makelaarsbord voor een jongetje. Dit bord wordt op het raam geplakt. Het bord is ongeveer 1 meter- 1,50 meter.

Wij hebben ook dit makelaarsbord voor een tweeling. Dit bord wordt op het raam geplakt. Het bord is ongeveer 1 meter- 1,50 meter.

Ook bieden wij twee feestpakketten aan voor geboortes.


Dit is een feestpakket voor een jongetje. Dit pakket bestaat uit een slinger, een aantal ballonnen, een bord en een vlaggenlijn.

Dit is een feestpakket voor een meisje. Ook dit pakket bestaat uit een slinger, een aantal ballonnen, een bord en een vlaggenlijn.