Abraham & Sarah

Hierboven ziet u de opblaasbare Sarah van 2,75 meter hoog.

Hierboven ziet u een feestende Sarah. In haar hand heeft zij een wijnfles vast. Dit figuur is 3,50 meter hoog.

Dit is de feestende Abraham. In zijn hand heeft hij een bierglas. Dit figuur is 3,50 meter hoog.

Voor de prijzen van deze poppen, ga naar de pagina prijzen.

Wij verhuren ook een leuk makelaarsbord voor op het raam. Deze bevestigd u door het bord op het raam te plakken. Afmeting: 1 meter tot 1,50 meter hoog.

Dit makelaarsbord hebben wij ook in de Sarah variant om te verhuren. Dit bord wordt op dezelfde manier bevestigd, namelijk door het bord op het raam te plakken. Afmeting: 1 meter tot 1,50 meter hoog.

Wij hebben nog diverse feestpakketten voor Abraham.

Wij hebben dit feestpakket in kleur. Dit pakket bestaat uit een vlaggenlijn met 50, een bord, een aantal ballonnen en nog een vlaggenlijn met abraham en 50 erop.

Wij hebben nog een feestpakket in kleur. Dit pakket bestaat ook uit een bord, een vlaggenlijn met 50, een aantal ballonnen alleen in dit pakket zit een ander soort slinger, zoals ook op de foto te zien is.

Als laatst hebben wij nog een gouden variant van het Abraham feestpakket. Dit pakket bestaat uit een Abraham bord, een Abraham vlaggenlijn, een gouden vlaggenlijn 50 en gouden ballonnen.

Ook hebben wij nog feestpakketten voor Sarah.

Wij hebben dit Sarah feestpakket in kleur. Dit pakket bestaat uit een bord, een Sarah vlaggenlijn, een aantal ballonnen en een gekleurde vlaggenlijn met het getal 50.

Dan hebben wij nog een andere variant van het Sarah feestpakket in kleur. Dit pakket bestaat uit een bord, een aantal ballonnen, een vlaggenlijn met het getal 50 en een slinger met Sarah erop.

Als laatst hebben wij dit gouden Sarah feestpakket. Dit pakket bestaat uit een bord, een Sarah vlaggenlijn, een gouden vlaggenlijn, een aantal gouden ballonnen en een Sarah vlaggenlijn.